Kanslinytt

Nu ligger protokollen från Riksstämman 2019, Riksstyrelsesamanträdet 2019-09-27 och det konstituerande Riksstyrelsesammanträdet under ladda ner. Dessutom hittar ni sammanträdestider för Rikskårstyrelsens sammanträden 2019-2021 i anslutning till styrelseprotokollet 2019-09-27.

Det är nu det händer! Samhället rustar för en stark krisberedskap och ett tillförlitligt Totalförsvar. Rustar gör även FAK som har en ytterst viktig roll i att säkerställa transporter och logistik när samhällets resurser inte längre räcker till.

För att våra medlemmar skall kunna hålla sig uppdaterade om denna snabba utveckling och hitta sin egen roll i vår gemensamma trygghet så genomför vi just nu en utbildningsturné. Rikskårchef Curt-Ove Jakobsson och utvecklingsansvarig Elise Pavicic reser land och rike runt och utbildar i hur den svenska krisberedskapen och Totalförsvaret är uppbyggt samt vilken roll FAK har i det stora sammanhanget. Missa inte detta! Anmäl dig idag!

 

Kommunstyrelsens ordförande i Södertälje kommun, Boel Godner, hälsade alla välkomna till Södertälje och Scandic Skogshöjd.

Helgen inleddes med att Rikskårstyrelsen genomförde styrelsemöte där man bl a gick igenom Riksstämman. Förutom detta så behandlades anmälningar till kurser och kårernas kontakt med sina medlemmar. Dessa två delar av FAK:s verksamhet är helt avgörande för en positiv utveckling av vår organisation.

 

 

En historisk dag i Frivilliga Automobilkåren. Idag bildades FAK Gotland! 

Jo, det är september nu men vi försöker skjuta hösten lite framför oss och kör nyhetsbrev för augusti.....