FAK-Blekinge genomför lokal terrängkörningsövning 28/10

FAK-Blekinge genomför lokal terrängkörningsövning 28/10

Lördagen den 28/10 är det dags för årets upplaga av FAK-Blekinges lokala terrängkörningsövning med bandvagn i Karlskrona. Det är nu tredje året vi genomför detta.

Dagen startar med gemensam fika & mingel kl. 11.30 vid bandvagnsgaraget på Rosenholm i Karlskrona, 12.00 drar vi igång själva övningen och den kommer sedan pågå under dagen och en bit in på kvällen. Vi räknar med att framåt åtta-niotiden runda med tvätt och gemensam middag. Under eftermiddagen blir det måltid i terrängen.

 

Tidigare övningar vi genomfört har varit mycket uppskattade av deltagarna. Nytt för i år är att vi även kommer att ha en "stab" som övar på att ta hand om och "arbetsleda" vagnarna under dagen.

 

Du som är bandvagnsförare utbildad via FAK eller Gränslös samverkan ta tillfället i akt och var med denna dag, antalet platser är begränsade så vänta inte med att anmäla ditt intresse. Du som är nybliven medlem i FAK-Blekinge/Gränslös samverkan som tycker detta med lokal terrängövning låter spännande har också möjlighet att vara med som observatör eller figurant i övningen.

 

Vill du vara med den 28/10 vilket jag hoppas så anmäler du ditt intressee snarast till undertecknad via e-post eller telefon. 
 

Mvh Fredrik Widebrant FAK-Blekinge 

f.widebrant(at)gmail.com

Telefon 0708- 448533