Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival

Söndagen den 11 juni kl 15.00 avslutades FAK Blekinges åtagande att köra ej akuta sjuktransporter under festivalen. Festivalen var mycket välbesökt och alla 33 000 biljetter var slutsålda redan innan festivalen öppnade den 7 juni.

Vi summerar vårt deltagande och konstaterar att det har varit färre transporter i år, 44 stycken mot 62 stycken 2016 och det är glädjande att färre besökare skadar sig. Många nya kontakter och erfarenheter har vi fått under dessa dagar. Till nästa festival ska vi göra vissa modifieringar av våra fordon samt utbilda fler förare. Det är skillnad att ta sig fram mellan tallarna i en mosse i mörker och i ett folkhav med en bv 206.

 

FAK Blekinge har levererat, som tidigare nämts, rundfilar, luftpump till punkterade rullstolshjul och 44 sjuktransporter av varierande slag. Vi har också förmedlat kontakter till andra kårer i landet när vissa speciella kompetenser har efterfrågats. Vi hoppas att dessa förmedlade kontakter leder till nya spännande uppdrag för FAK.

 

I kväll 15/6 inleder vi vårt kunskapslyft i skogsbrandsbekämpning under ledning av Chefen för Räddningstjänsten i Östra Blekinge.

 

Roffe Svensson och B-O Fransson

 

KÅRNYHETER

  •  
  • 1 av 13
Prenumerera på Kårnyheter