Aktivitet

Välkommen till FAK Göteborg

Aktivitet

Alla medlemmar i FAK-O ombedes att i största möjliga mån hjälpa till under beredskapsveckan (v. 22) att sprida kunskap om FAK. Vi kommer att vara aktiva måndag – fredag mellan kl. 15 till 18, samt på lördag/söndag mellan kl. 11 och 16. Ni som kan delta någon timme/timmar någon av dagarna, eller för att få mer information, meddela kårchefen på telefon 070-648 52 06. Tack!

 

Lördagen den 1/12 2018 körde vi lite Gokart, vilket var skoj. Jan tog första platsen följt av Ulf och Bo.

 

Åter igen kommer vi att behöva ha hjälp under beredskapsveckan (vecka 19) med att sprida kunskap om FAK. 

Arbetsschema kommer senare när vi har mer klart för oss hur vi skall organisera det hela. Så håll utkik här på sidan! 

De som vill bidra kan höra av sig till Kårchefen via e-post.

 

En lördag i Oktober kommer vi att ordna med halkkörning ute på Stora Holm. Inbjudan kommer att gå ut med e-post till de som vi har addresser på. Så har vi inte din e-post adress så se till att vi får den. Ju förr dess bättre! 

Det är den 19/10 och inbjudan har gått ut via mail. Anmälan till hans.4.pe@telia.com snarast för att komma med på aktiviteten.

 

Glöm inte heller den gemensamma aktiviteten för hela Västra Götaland lördagen den 12/10. Riks återkommer med plats i Borås.

 

Nästan hela styrelsen var med på mötet men bara en medlem. Det var värdefull information vi fick av riks med en ljusare framtid. Hoppas på bättre deltagande av medlemmarna i fortsättningen då det är av vikt för FAK. Så håll koll på hemsidan och meddela oss din e-post adress så vi kan nå dig snabbt. 

 

Vi gör ett nytt försök till hösten, lördagen den 17 oktober. Mer info kommer.

Massmail gick ut till alla medlemmarna men endast 3 personer anmälde sig. Då minimum var 8 deltagare så fick vi kanselera det hela, tyvärr. Som ett altrnativ lockade vi då med en resa till Jönköping när de "luftar" sina fordon som var samma datum dvs 17/10. En person förutom Kårchefen anmälde sig så det blev inget heller. 

Vecka 39 behöver vi flera medlemmar som kan hjälpa till med rekrytering av nya medlemmar.  

 

Trafikquizz onsdagen den 19 maj 2021 för alla 4 kårer i länet.

 

Lördagen den 16 oktober 2021 kommer vi att ha "halkkörning" på Stora Holm som en gemensamt aktivitet för de fyra kårerna i länet. Mer info kommer.

Denna aktivitet gick av stapeln med sammanlagt 20 personer i två omgångar, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, varvat med besök på Aeroseum. En mycket uppskattad aktvitet av de närvarande medlemmarna.

 

Lördagen den 17 september 2022 gör vi ett besök i depån söder om Jönköping. Anmälan till kårchefen om du vill delta, senast 15/8.