Ny Kårchef för FAK-Göteborg

Ny Kårchef för FAK-Göteborg

Onsdagen den 20 april besökte Rikskårchefen Curt-Ove Jakobsson Göteborg för att diskutera framtiden med den nye Kårchefen Hans Östling. Hans har varit medlem i FAK-Göteborg sedan 1991 vilket är ett år längre än vad Göte Gunnarsson varit Kårchef i Västkustens Pärla. Göte avgår alltså efter 24 år som kårchef och berättade att han kom in lite på ett bananskal. Det fanns en styrelsesuppleantplats ledig i mitten av 1980-talet och den tyckte man att han skulle hoppa in på. Så blev det och ambitionen var att hålla sig på denna plats framöver men så blev inte fallet. Göte kom alltid med intressanta synpunkter och rätt som det var så satt han på kårchefsstolen. Göte kommer att avtackas i särskild ordning lite längre fram under året men blev tillsammans med Hans bjuden på lunch av den för dagen frikostige Rikskårchefen.

Hans har som sagt ett långt förflutet i FAK-Göteborg men hamnade i styrelsen först för 6 år sedan. Han är en inbiten dykare och reser till Maldiverna inom kort för att ta sig vatten över huvudet. Han och RKC diskuterade vad som kan vara fokusmålen för FAK och landade inte helt oväntat i medlemsrekrytering och arrangemang för nya såväl som för gamla medlemmar. Även kommunikation och de sociala medierna var uppe på bordet. Här lovade Hans på stående fot att ett Facebook-konto skulle öppnas innan Maldiverna-resan. Han har redan fått login på FAK - hemsida!!

RKC tackade slutligen Göte för ett väl genomfört uppdrag som mångårig Kårchef. Göte lovade stödja Hans om så skulle behövas samt att överlämna allt underlag som kan vara till nytta för den nye Kårchefen. 

Efter fyra väl disponerade timmar lämnade RKC Göteborg men lovade återkomma så fort råd och stöd behövdes.

Göte Gunnarsson kontrollerar att överlämningen till den nye Kårchefen Hans Östling går rätt till.
Göte Gunnarsson kontrollerar att överlämningen till den nye Kårchefen Hans Östling går rätt till.

KÅRNYHETER

2019-03-29 - FAK Göteborg
2019-01-16 - FAK Göteborg
2017-03-29 - FAK Göteborg
2017-02-21 - FAK Göteborg
2018-06-04 - FAK Göteborg
2017-03-27 - FAK Göteborg
2016-04-20 - FAK Göteborg
Prenumerera på Kårnyheter