Kårworkshop i Örebro, nytt datum 18 januari 2020!

Välkommen till FAK Örebro län

Kårworkshop i Örebro, nytt datum 18 januari 2020!

FAK kårworkshop med Närke och Värmland är flyttad, nytt datum är lördag 18 januari 2020 i Örebro. Håll utkik på hemsidan för mer info längre fram.

 

Är Ni nyfikna på styrelsens arbete eller de engagemang som FAK Örebro har? Passa på, detta är ett ypperligt tillfälle att träffa styrelsen och få mer information. FAK Örebros styrelse letar alltid efter engagerade medlemmar!

 

Sista anmälan är 1 december 2019, så än är det inte försent att anmäla sig!

Mer info och info om anmälan finns på https://www.fak.se/kanslinytt/alla-medlemmar-inbjuds-till-utvecklande-workshop, i dokumentet för Närke och Värmland.

Styrelsen i FAK Örebro hoppas att vi ses där! 

Det är nu det händer! Samhället rustar för en stark krisberedskap och ett tillförlitligt Totalförsvar. Rustar gör även FAK som har en ytterst viktig roll i att säkerställa transporter och logistik när samhällets resurser inte längre räcker till.

För att våra medlemmar skall kunna hålla sig uppdaterade om denna snabba utveckling och hitta sin egen roll i vår gemensamma trygghet så genomför vi just nu en utbildningsturné. Rikskårchef Curt-Ove Jakobsson och utvecklingsansvarig Elise Pavicic reser land och rike runt och utbildar i hur den svenska krisberedskapen och Totalförsvaret är uppbyggt samt vilken roll FAK har i det stora sammanhanget.

På köpet får man även ett pass där man som medlem kan påverka den egna kårens framtid med tankar, ideer och förslag. Som att inte detta vore nog så bjuds det både på lunch, fika och tips om hur man når ut till människor via t ex event och mässor.

Nu har ett antal kårer fått besök och vi kan konstatera att utbildningen blev mycket uppskattad av såväl styrelsemedlemmar som "gamla" medlemmar och helt nya FAK-medlemmar. Den här utbildningen passar även utmärkt för dig som inte har varit så aktiv inom FAK men som vill få en uppdaterad bild av vad vi gör och i vilka sammanhang som vi verkar.

 

Varmt välkommen! Är du inte redan medlem? Ingen fara! Bli det idag så är du också välkommen! 

KÅRNYHETER

2020-03-25 - FAK Örebro län
2020-02-27 - FAK Örebro län
2020-01-21 - FAK Örebro län
2020-01-06 - FAK Örebro län
2019-11-08 - FAK Örebro län
2019-11-05 - FAK Örebro län
2019-11-03 - FAK Örebro län
2019-10-08 - FAK Örebro län
2019-06-12 - FAK Örebro län
Prenumerera på Kårnyheter